İbn Haldun Üniversitesi iş birliklerini artırıyor

İbn Haldun Üniversitesi, liselerle yaptığı iş birliği protokollerine yenilerine ekledi.

İbn Haldun Üniversitesi’ni ziyaret eden Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi yönetimi ile yabancı dil projesi ve programını kapsayan eğitimde iş birliği protokolü imzalandı.

İbn Haldun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Şentürk ile Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mitat Tekçam tarafından imzalanan protokole göre taraflar birçok konuda iş birliği ve koordinasyon yürütecek.

İbn Haldun Üniversitesi’nin iş birlikleri bununla da sınırlı değil. Üniversite’ye bağlı olan Medeniyetler İttifakı Enstitüsü’nü ziyaret eden Bahçelievler Anadolu Lisesi, Florya Tevfik Ercan Anadolu Lisesi, İstanbul Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Asım’ın Nesli İmam Hatip Ortaokulu ile de eğitim ve akademik çalışma alanlarında benzer iş birliği protokolleri imzalandı.

İmza törenlerine İbn Haldun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Şentürk ile Bahçelievler Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Aydın, Florya Tevfik Ercan Anadolu Lisesi Müdürü Yılmaz Arslan, İstanbul Kız İmam Hatip Lisesi Müdürü Banu Çokluk, Asım’ın Nesli İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Abdullah Kahveci ve Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü katıldı.

Asım’ın Nesli İmam Hatip Ortaokulu

Bahçelievler Anadolu Lisesi