İbn Haldun Üniversitesi Ortaokul Yaz Okulu Başarıyla Tamamlandı

İbn Haldun Üniversitesi Onur Programı koordinatörlüğünde 5 Temmuz – 16 Ağustos 2017 tarihlerinde Üsküdar’ın incisi Valide-i Atik Külliyesinde yürütülen İbn Haldun Üniversitesi Ortaokul Yaz Okulu başarıyla tamamlandı. Yedi hafta boyunca devam eden ve toplamda 175 saatlik programı kapsayan yaz okulumuzun Valide-i Atik Külliyesinde gerçekleştirilen kapanış programına İbn Haldun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Şentürk ve TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Esra Albayrak ile programa istikrarla devam eden öğrencilerimiz, programı yürüten hocalarımız ve programa katılan öğrencilerimizin velileri katıldılar.

Öğrencilerimizin toplu Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından konuşan Prof. Dr. Recep Şentürk ve Dr. Esra Albayrak, Ortaokul Yaz Okulu programımızın tarih ve maneviyat kokan bir ortamda yürütülmüş olmasına ve diğer ayrıcalıklarına dikkat çektiler, ayrıca eğitime erken yaşlarda başlamanın önemini ve bu tür programların geliştirilerek ve çeşitlendirilerek artırılması gerektiğini vurguladılar.

Öğrencilerimizin musiki ziyafeti ve İngilizce tiyatro gösterisi ile renklenen kapanış programının devamında hocalarımız ve öğrencilerimiz yaz okulu

hakkındaki duygu ve düşüncelerini ifade ettiler; sonrasında da Rektörümüzün takdim ettiği plaket, sertifika ve hediyelerini aldılar. Samimi bir havada geçen kapanış programı fotoğraf çekimleri ve öğrencilerimizin ısrarla talep ettikleri toplu helalleşme ile sona erdi.

İbn Haldun Üniversitesi Ortaokul Yaz Okulu Hakkında

Ortaokul yaş grubu öğrencilerine yönelik olarak İbn Haldun Üniversitesi Onur Programı koordinatörlüğünde planlanan Ortaokul Yaz Okulu, Üsküdar Valide-i Atik Külliyesinde İlim Yayma Cemiyeti İlimler ve Sanatlar Merkezi desteğiyle yürütülmüştür. 7 hafta boyunca süren 175 saatlik çift dilli eğitim ve kültür programında rehberlik ve danışmanlık çalışmaları ön planda tutulmuş, ayrıca aşağıdaki seminer ve etkinlikler yer almıştır:

SEMİNERLER GEZİLER SPOR DİĞER
Kur’an-ı Kerim